|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
| « Önceki konu :: Sonraki konu » « » |
 |
 |
| Yazar |
Mesaj |
buyuk_romulus
Misafir

Üye No: -1
Rep Puanı : 10 Rep Derecesi :
|
|
3000 Cd den fazla Adult Divx; 400 den fazla Full Adult DVD, 100 sezondan fazla Yabancı Dizi ve 250 den fazla HD DVD listem ile 2005 yılından bu yana, başka forumlar aracılığıyla satış yapmaktayım, bundan sonra burada da sizlerleyim..Arşivim her geçen gün büyümektedir..Listemi takip etmenizi öneririm..
Ücretlendirme ise şu şekilde:
Haziran sonuna kadar olan kampanya 8 Temmuz tarihine kadar uazatılmıştır; 10-39 dvd arası siparişlerinizde, iomega dvd 1,50 ytl; verbatim-philips dvd 1,75 ytl dir..40 dvd üzeri siparişlerinizde ise iomega dvd 1,25 ytl; verbatim-philips dvd 1,50 ytl dir..
Verilen tüm siparişler en geç 24 saat içinde, istediğiniz adres veya kargo şubesine yönlendirilir ve size mail ya da sms ile kargo takip numarası bildirilir..
Daha fazla bilgi almak, bana ulaşmak, liste istemek için mail/msn:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
[CENTER ALIGN=CENTER]buyuk_romulus@hotmail.com<o:p></o:p>[/CENTER ALIGN]
Not:1 Konu altına mesaj bırakan herkese istediği 1 Dvd hediye..
Not:2 Hiçbir şekilde takas yapmıyorum, hassasiyet göstereceğinizi umarım..<o:p></o:p>
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
|
|