|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
| « Önceki konu :: Sonraki konu » « » |
 |
 |
| Yazar |
Mesaj |
BREAKHEART
Forum Yöneticisi

Üye No: 4,610
İletiler: 4535
|
|
İlk olarak aşağıdaki linklerden birinden Bitroad.net alet çantasını indirin. bu 2 mb lık dosyada download sırasında kullanacağımız FullURL ve İnternet Download Manager programı var. (crackı ile birlite artık sorunsuz )
-DOWNLOAD LİNKİ-
Sayın Ziyaretçi Şu anda Üye olmayanlara kısıtlanmış bir içerik görüntülüyorsunuz. Bu Konuda bulunan Bağlantılar, İndirme Linkleri ve diğer Zengin İçerik sadece ÜYELERİMİZE açıktır..!
Henüz Üye Değilseniz içerikten yararlanabilmek için BURAYA TIKLAYARAK TEK ADIMDA hemen ÜYEMİZ olun! yada eğer Üyemizseniz BURAYA TIKLAYARAK Giriş Yapınız! |
İndirdikten sonra ilk olarak FullURL programını açıyoruz ve aşağıdaki resimdeki uygulamaları yapıyoruz.
sonra indirdiğiniz alet çantasının içindeki internet downlaod manager i kurun ve arşivin içindeki txt dosyasındaki anlatımım ile programı tam sürüm yapın. ve sol üstten Add URL ye tıklayın ve indirme işlemini başlatın. indirme aşırı hızlı. bunu siz de farkedeceksiniz. bir kere bitroad dan dosya indirdikten sonra, sharedzilla yada başka sitelerin yüzüne bile bakmayacağınızı garanti ediyorum. anlatım bana aittir. kolay gelsin.
-İNTERNET DOWNLOAD MANAGERİ FULL YAPMAK-
İndirmiş olduğunuz alet çantasının içindeki idman511.exe yi açark ineternet download managerı kurun ve kurulum tamamlandıktan sonra yine alet çantasında bulunan RegKey dosyasını çalıştırın ve kayıt girdilerine kaydetin. en son olara da yine alet çantasının içindeki IDMan.exe dosyasını sağ tıklayıp kopyala deyin ve programı kurduğunuz dizine ("c:\program files\Internet Download Manager" olur eğer kurulum esnasında farklı bir yer seçmediyseniz) yapıştırın. "bu klasörde zaten değiştirilsin mi?" dediğinde "evet"i tıklayın ve programı çalıştırın. artık programınız sorunsuz ve tamamen full.
kolay gelsin.
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
|
|