| « Önceki konu :: Sonraki konu » « » |
 |
 |
| Yazar |
Mesaj |
b_ufuk54
Misafir

Üye No: -1
Rep Puanı : 10 Rep Derecesi :
|
|
Arkadaşlar Tom Hanks in oldukça eski bi filmi olan BIG i arıyorum. Elinizde varsa linkleri ekleyebilirseniz çok memnun olurum..
|
|
|
|
 |
 |
GüLaYşE
Misafir

|
|
baktım şimdi açılmış bu konu
uzun zamandır aklımdaydı bu film, aradım ama bulamadım benim ilk izlediğim film olması açısından büyük öneme sahiptir bende, başlığı açan arkadaşa da teşekkür ederim. umarım yardımcı olursunuz bize  
|
|
|
|
 |
 |
BREAKHEART
Forum Yöneticisi

Üye No: 4,610
İletiler: 4535
|
|
Big -1988-DvDRip-Tom Hanks-TR Altyazı filminiz aşağıdadır;
Sayın Ziyaretçi Şu anda Üye olmayanlara kısıtlanmış bir içerik görüntülüyorsunuz. Bu Konuda bulunan Bağlantılar, İndirme Linkleri ve diğer Zengin İçerik sadece ÜYELERİMİZE açıktır..!
Henüz Üye Değilseniz içerikten yararlanabilmek için BURAYA TIKLAYARAK TEK ADIMDA hemen ÜYEMİZ olun! yada eğer Üyemizseniz BURAYA TIKLAYARAK Giriş Yapınız! |
|
|
|
|
 |
 |
b_ufuk54
Misafir

|
|
çok teşekkürler, çok çabuk oldu ya ayrıca onun için de teşekkür ederim ..
|
|
|
|
 |
 |
b_ufuk54
Misafir

|
|
yalnız ben şimdi denedim ve linkin olduğu site açılmadı, mahkeme kararıyla kapanmış öyle yazıyor. farklı linkler var mı elinizde??
|
|
|
|
 |
 |
BREAKHEART
Forum Yöneticisi

|
|
vışşş desene ozaman rapidshare i de kapatacaklar ozaman tüm indirme siteleri ölür;
Ne indirsek kar hemen.
Mahkeme kararı olan şey aslında senin o siteye ttnet tarafından yapılan engellemedir.Şu siteye gir ve ordaki tolbarı indir PC ye kur.Programın hiçbir zararı spam spy vs virüs özelliği yok.Google arama satırı gibi Megaupload satırı olşuyor.
Mahkeme kararıyla yada baska türlü girilemeyen Megaupload sitesine direk erişim sağlıyor.
http://www.megaupload.com/toolbar/tr/
Bunu kurduktan sonra o filmi linkini tıkla-yalnız sayfada çıkan kırmızı yazıyı hemen tıkla kaybolsun . Yoksa o link gene açılmaz.
|
|
|
|
 |
 |
BREAKHEART
Forum Yöneticisi

|
|
2. Formülse şu ;
Bu konuyla ilgili 20.Eylül. 2007 tarihinde JACK Sparrow arkadasımız bir başka formül geliştirmiş.Onuda şu sayfaya girerek uygulayın.Site Aynı şekilde gene açılıyor;
Sayın Ziyaretçi Şu anda Üye olmayanlara kısıtlanmış bir içerik görüntülüyorsunuz. Bu Konuda bulunan Bağlantılar, İndirme Linkleri ve diğer Zengin İçerik sadece ÜYELERİMİZE açıktır..!
Henüz Üye Değilseniz içerikten yararlanabilmek için BURAYA TIKLAYARAK TEK ADIMDA hemen ÜYEMİZ olun! yada eğer Üyemizseniz BURAYA TIKLAYARAK Giriş Yapınız! |
|
|
|
|
 |
 |
b_ufuk54
Misafir

|
|
filmi indirdim ve izledim, çok teşekkür ederim tekrar...
|
|
|
|
 |
 |
freekursat
Misafir

|
|
bu filmin altyazısının linkini verebilirmisiniz
bende bu filmi istemitim ama eng.orj. dilde cevaplanmıştı altyazısını hala bulamadım
tşkler.
|
|
|
|
 |
 |
Them_Lee_Chai
Misafir

|
|
« freekursat » yazdı: bu filmin altyazısının linkini verebilirmisiniz
bende bu filmi istemitim ama eng.orj. dilde cevaplanmıştı altyazısını hala bulamadım
tşkler.
Rapid linkleri çalışıyor buda altyazısı;
|
|
|
|
 |
 |
|