Merhaba, öncelikle ismini bilmediğim bi filmi istediğim için üzgünüm gerçekten ama size konuyu anlatabilirim hatırladığım kadarıyla.. ben bunu küçük yaşlarda izlemiştim ve çok beğenmiştim.. bugün anılarım depreşti film geldi aklıma film elinizde olmasa bile eğer bilorsanız ismini öğrenebilrsem çok memnun olurum..
filmi 90 lı yılların ortalarında izledim ben. bir adam sabah uyanıyor ve sıradan bi gün geçiriyor. günün sonunda bi kadın görüyor karşı kaldırımda ve aşık oluor. kadına araba çarptığını ve öldüğünü görüyor ama onu kurtaramadığı için çok üzülüyor. evine gidip bunu dşünürken uyuyor ve sabah önceki günle aynı saatte uyanıyor. bakıyor ki önceki günün olayları tekrarlanıyor. yani aynı günü tekrar yaşıyor. fakat günün sonunda o kadını tekrar kurtaramıyor.. net hatırlamıyorum ama bu birkaç defa daha sürüyor ve adam gün içinde olan olayları eberliyor ve kadını kurtarıyor. ona hislerini anlatıyor ama gün tekrarlanması oldğundan kadını her gün kurtarması ve tekrar açıklamalar yapması gerekiyor. sonunu pek hatırlamıorum ama bu filmi arıyorum işte
şimdiden teşekkür ederim.. kolay gelsin..
BREAKHEART
Forum Yöneticisi
Üye No: 4,610
İletiler: 4535
türü neydi bu filmin korku mu aksiyonmu maceramı onu deseniz çalışırım
Birde Tv de çıktıysa hangi kanldaydı buda detay olabilir.aramak için
b_ufuk54
Misafir
Üye No: -1
Rep Puanı : 10 Rep Derecesi :
bu böle aşk-macera karışımı filmdi.. tv de izledim ama emin olmamakla beraber STAR veya TRT de die hatırlıyorum ben... kusura bakmayın tam emin olamadım dediğim gibi küçüktüm izledğimde.. sağolsun şimdiden..
balboa21
Misafir
kelebek etkisi 1 olabilir arkadaşım.
BREAKHEART
Forum Yöneticisi
izleyeyim bakayım omu:D,2004 yapımı ama olsun
deckard
Misafir
filmi bende izlemiştim 99 yılında .kadına araba çarpmıyor vurularak öldürülüyordu.kadını helen slater oynuyordu.hemen nete baktım filmin adı 12:01 (1993) martin landau da kadroda var.TV için çekilmiş
deckard
Misafir
filmi bende izlemiştim 99 yılında .kadına araba çarpmıyor vurularak öldürülüyordu.kadını helen slater oynuyordu.hemen nete baktım filmin adı 12:01 (1993) martin landau da kadroda var.TV için çekilmiş.http://divxevi.com/showthread.php?t=130321
BREAKHEART
Forum Yöneticisi
« b_ufuk54 » yazdı:
bu böle aşk-macera karışımı filmdi.. tv de izledim ama emin olmamakla beraber STAR veya TRT de die hatırlıyorum ben... kusura bakmayın tam emin olamadım dediğim gibi küçüktüm izledğimde.. sağolsun şimdiden..
istek filminiz Aşağıdaki Linke eklenmiştir;
Sayın Ziyaretçi Şu anda Üye olmayanlara kısıtlanmış bir içerik görüntülüyorsunuz. Bu Konuda bulunan Bağlantılar, İndirme Linkleri ve diğer Zengin İçerik sadece ÜYELERİMİZE açıktır..!
Henüz Üye Değilseniz içerikten yararlanabilmek için BURAYA TIKLAYARAK TEK ADIMDA hemen ÜYEMİZ olun! yada eğer ÜyemizsenizBURAYA TIKLAYARAK Giriş Yapınız!
ilios
Misafir
bu eklediğin film yanlış bahsettiğin filmi izlemiştim filmin adı bugün aslında dündü
BREAKHEART
Forum Yöneticisi
« ilios » yazdı:
bu eklediğin film yanlış bahsettiğin filmi izlemiştim filmin adı bugün aslında dündü
Dediğiniz filmde aşağıdaki linke eklenmiştir.Seç beğen:D
Sayın Ziyaretçi Şu anda Üye olmayanlara kısıtlanmış bir içerik görüntülüyorsunuz. Bu Konuda bulunan Bağlantılar, İndirme Linkleri ve diğer Zengin İçerik sadece ÜYELERİMİZE açıktır..!
Henüz Üye Değilseniz içerikten yararlanabilmek için BURAYA TIKLAYARAK TEK ADIMDA hemen ÜYEMİZ olun! yada eğer ÜyemizsenizBURAYA TIKLAYARAK Giriş Yapınız!
b_ufuk54
Misafir
ya teşekkür ederim herkese ben ümidi kesmiştim heralde bu ikisinden biridir dediğim film ..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderebilirsiniz Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz